EN NL

Fruit Attraction 2019

Fruit Attraction 2019

28/10/2019 - Van 22 tot 24 oktober 2019 vond in Madrid Fruit Attraction 2019 plaats. Uiteraard mocht Fresh Connection niet ontbreken op deze belangrijke internationale vakbeurs voor de fruit- en groentenindustrie. We hebben er zowel bestaande klanten als interessante nieuwe contacten ontmoet. Lees verder

Specialist in logistiek van fruit, groenten, vis en vlees 

Fresh Connection en Fresh Warehousing zijn gespecialiseerd in de logistieke behandeling van reefer-cargo (fruit, groenten, vis, vlees,...). 

Opgericht in 2005 groeiden Fresh Connection en Fresh Warehousing, binnen de havens van Antwerpen, Rotterdam en Vlissingen, uit tot toonaangevende spelers in de markt van reefer-cargo.

Onze missie: “we know how to keep it cool”

De ons toevertrouwde reefer-cargo op de meest efficiënte, kwaliteitsvolle en veilige manier transporteren, stockeren, behandelen en distribueren, met alle bijhorende administratieve verplichtingen ten aanzien van douane en voedselveiligheid en dit alles met respect voor het milieu, onze medewerkers en partners. 

Onze visie 

Wij staan voor expertise en kwaliteit. Fresh Connection en Fresh Warehousing bieden de beste voorwaarden voor uw transport, behandeling en opslag van uw reefer-cargo. 

Zorgvuldig selecteren wij de beste middelen, methodes en partners om een optimale service aan onze klanten te verzekeren. Wij garanderen onze klanten dat wij de certificaten AEO, BRC en BIO waard zijn en doen er alles aan om aan deze kwaliteitsnormen te blijven voldoen. 

Om die kwalitatieve dienstverlening te verzekeren, blijven wij investeren in installaties, equipment en gebouwen. Technieken en processen blijven we evalueren, verbeteren en innoveren. Onze medewerkers vormen het basiskapitaal van onze bedrijven. Wij blijven hen aanmoedigen, opleiden en belonen.

Deel deze pagina
Schrijf in op onze nieuwsbrief > E-mail :